Cabero Kft. 3600m2-es új üzemcsarnokát valósította meg Swedsteel acélvázas csarnokkal


Csupán 7 hónap alatt hozta életre a Stabil Kft., a Swedsteel kiemelt kivitelező partnere a 3.000 m2 alapterületű gyártócsarnokot és a hozzátartozó 600 m2-es irodai és szociális részt.

A zöldmezős generálkivitelezés kompletten földmunkákkal, betonmunkánkkal, szerkezetgyártással és szereléssel, homlokzatburkolással, tetőhéjalással és belső gépészeti, villamossági munkákkal, sőt belsőépítészettel együtt készült el ilyen rekord idő alatt a technológia és a kivitelező csapat kiváló munkájának köszönhetően.

Az új gyártócsarnok biztonságát az egyedi gyártású EURO-profilos acélszerkezet, a Swedsteel Z/C-szelvényű tűzihorganyzott szelemen-rendszere, homlokzati- és tetőburkolati szendvicspaneljei és ezek kiegészítő rendszerei garantálják. A generálkivitelező szakemberek a német gyár 2. nagy csarnokát hívták már életre Dél-Magyarországon, nagyban hozzájárulva az ipari hőcserélőgyártásban Európában vezető szerepet betöltő Cabero cégcsoport fejlődéséhez.

A gyártócsarnok brandjét tükröző, elegáns, letisztult külső megjelenést a piros és fekete színű, 4900 m2 mennyiséget képviselő Swedsteel 120mm Glamet, 100mm Monowall, 100mm Hipertec szendvicspaneljei adják, a másodlagos tartószerkezeti alátámasztást mintegy 2500 fm Z200-as Swedsteel vékonyfalú acélgerenda biztosítja.
A csarnokon belül egy speciális hidegtároló rész is helyet kapott, amely a filces 45-ös trapézlemezes tetővel épült meg, gondoskodva a páramegkötésről.

A jelenlegi gyártó beruházással a cég központosítani tudja a vállalat lemezmegmunkálási munkafolyamatait, a benne megvalósult technológia fejlesztéssel növelik a gyártási kapacitásukat és fejlesztették automatizálásokkal a gyártási folyamatukat.

Nagyon büszkék vagyunk kivitelező partnerünkre, és arra, hogy a Cabero fejlesztésében, fejlődésében cégünk, a Swedsteel is szerepet vállalhatott.


Gratulálunk a beruházás sikeréhez a Cabero Kft-nek. és a Stabil Kft-nek!