Csarnoképítés - Swedsteel

Csarnoképítés

Egyedi, acélvázas könnyűszerkezetes csarnokok 1.000 m2 – 10.000 m2-ig

Ipar, logisztika, raktározás, mezőgazdaság és állattartás célokra

Cégünk, a Swedsteel acélipari termékek, csarnokrendszerek gyártója, forgalmazója és kivitelezője. A hengerelt acéltermékeinket, valamint acélvázas könnyűszerkezetes csarnokainkat saját gyártású termékekkel, szaktervezői és szakkivitelező partnerekkel, műszaki támogatással, projektvezetéssel kompletten, egy kézből kínáljuk.

Jelenleg a piac egyik legmodernebb gyártástechnológiájával dolgozunk és szakembereink több mint 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Ennek köszönhetően a cégünknek a csarnoképítésben, könnyűszerkezetes acélvázas egyedi csarnok specialistaként, meghatározó szerepe van a hazai piacon.

Alapértékeink a komplett kiszolgálás, a minőség, a magasszintű mérnöki szolgáltatás, a korrekt partnerség és a vevői elégedettség növelése.

Swedsteel csarnok

Az országban egyedülállóan saját gyártású termékeinkkel tudjuk a legváltozatosabb egyedi ipari, raktár és agrár célú csarnokokat megvalósítani.

A csarnokrendszerek számos tartószerkezeti és burkolati rendszerét, komplett kiegészítőit tudjuk biztosítani és a gyártás, a műszaki támogatás, az anyagbeszerzés és a logisztika szervezése mellett a szakkivitelezőinkkel és szaktervezőinkkel a csarnokok komplett megvalósítását vállaljuk.
Ez a műszaki szolgáltatás és szakmai együttműködés garantálja a beruházónak, hogy már a beruházás tervezési fázisától egy szakértő csapat veszi kézbe az épületét, ahol a legoptimálisabb műszaki és technológia megvalósítást a beruházói igények, a tervezői, gyártó és kivitelezői szempontok összehangolt szakmai véleménye hívja életre.

Swedsteel csarnoképítés

Ha velünk építi csarnokát, akkor biztosan:

 • műszakilag optimalizált, gazdaságos lesz: hiszen gyártóként mi mindent tudunk a rendszereinkről, a betervezést szakmailag csomópontokkal, számításokkal segítjük
 • az anyagkonszignációt (anyagigény, mennyiség, méret, stb.), a gyártást, szállításokat mi kezeljük – minden egyben készben lesz
 • a szakmai, szakági egyeztetést nem kell Önnek vagy egy harmadik cégnek csinálnia: a szakkivitelező partnereinkkel összeszokott csapatmunkában dolgozunk
 • a projekt műszaki, kivitelezési koordinációját mi végezzük: ezzel garantáljuk a zökkenőmentes építést
 • az építkezés mérföldköveinél a kooperációs egyeztetéseket mi vezényeljük, nincs szakmai egymásra mutogatás, időcsúszás csak közös megoldás
 • a tervezéstől a megvalósításig dolgozunk, akkor is ha van terve és saját tervezője, és akkor is ha szaktervezőinket választja velünk
 • az Ön Swedsteel acélvázas csarnoka költséghatékony, üzemeltetése gazdaságosan fenntartható lesz, és környezetbarát

Megvalósítás lépései

A Csarnoképítés az igények, a technológiai és működési előírások, követelmények egyeztetését követően és műszaki megoldások pontosításával indul. Feláll a beruházás tervének és határidejének, finanszírozásának terve és az első nagy lépés a telek építési adottságainak megvizsgálásával az építész tervezéssel indul.

Döntést és elindítást követően 6-10 hónap alatt tervezhető az épület használatba vétele egy standard nyeregtetős, nagy fesztávú kb. 1500-2000 m2-es acélvázas könnyűszerkezetes csarnok esetében.
Az ábrán összefoglaltunk a folyamat főbb lépéseit összefoglalásképpen, cégünk a teljes folyamatban rendelkezésre áll.

Ha az építés, megvalósítás folyamatáról további részletes információt, tájékoztatást szeretne kérni, kérjük jelezze felénk, és elküldjünk Önnek hírlevelünkben.

További részletes információt kérek>>


Műszaki tartalom

A megrendelő elvárásai, a leendő épület használatának módja, a telepített technológia, a környezeti adottságok, az esztétikai igények, a műszaki és biztonsági előírások, a tervezői elképzelések összetett feltételei határozzák meg az adott csarnoképület végleges műszaki eredményét.
A leendő funkcióhoz való tökéletes és költség-optimalizált műszaki illeszkedés annak köszönhető, hogy a Swedsteel ~1000m2 fölötti csarnokai olyan mérnöki-építészeti struktúrák, ahol az alrendszerek átgondoltsága, variabilitása, egymáshoz való flexibilis viszonya adja a változatosságot és a szükséges egyediséget.

Az acél főtartó,- teherhordó szerkezetek, a tető- és falburkolati rendszerek, illetve a kiegészítő komponensek terén széles megoldással, kínálattal rendelkezünk.


Előnyök

 • Acél alapanyag: nagy szilárdságú, tartós, környezetbarát, újrafelhasználható, univerzális építőanyag.
 • Az acél nagy szilárdságának és a termékek, gyártmányok optimalizált kialakításának köszönhetően kitűnően alkalmas nagy fesztávolságok áthidalására, a megfelelő felületkezeléssel pedig a hosszú élettartam is garantált.
 • Egyedi, professzionális tervezés: optimalizált, magas teherbírású, biztonságos, mégis gazdaságos szerkezetek
 • Tető- és burkolati termékek, rendszerek széleskörű választéka: változatos építészeti megjelenés, funkcióhoz igazított, gazdaságos szakmai megoldások. A hőszigetelt, színes bevonatos szendvicspaneltől a hőszigetelés nélküli trapéz- és szinuszlemezig nagy kínálattal rendelkezünk.
 • A magas előregyártottsági szint, ami egyszerűsíti és gyorsítja a helyszíni munkát. Rendkívül gyors építés, szerelés a száraz csavarkapcsolatoknak is köszönhetően.
 • Az időjárási körülményektől szinte független megvalósítás, az év bármely időszakában
 • A fajlagosan alacsony súly, amely a logisztikában, az építési helyszínre történő szállítás és a szerelés tekintetében kiemelkedő előnyöket nyújt
 • Hosszú élettartam, könnyű fenntartás és üzemeltetés
 • Vannak olyan speciális területek és tevékenységek, amelyek egyéb szerkezeti anyagokat és megoldásokat kívánnak meg, mint pl. a vasbeton vagy fa anyagú főtartó vázszerkezetek esetén. A könnyűszerkezetes acél elemekből álló tető-, födém- és falszerkezet ilyen esetekben is kiválóan működik, az egyéb anyagú tartószerkezetekre építve, azokkal gazdaságos vegyes anyagú megoldást eredményezve.


További műszaki és szakmai részletek

Referenciák

Számos üzleti területre, mint gyártás, raktározás, logisztika, kereskedelem, agrár tevékenység, sport stb. példaként bemutatott csarnokok mintatervei és bemutató videók adnak ötletet, ihletet és segítenek a kiindulásban, tervezés megkezdésében. Legyen az Ön csarnoka a következő projektünk, keressen minket bizalommal!

Csarnoképítési videók

Tekintsen bele, hogyan dolgozunk és hogyan épülnek a Swedsteel egyedi acélvázas csarnokai különböző méretben és funkciókra, más-más főtartó acélszerkezettel és burkolati rendszerrel.

Ajánlatkérés, műszaki érdeklődés

Örömmel vesszük, ha bizalmat szavaz nekünk és cégünkre bízza épületét, csarnokát. Biztosítjuk, hogy a szakmai csapatmunkánk és saját gyártásunk, műszaki projektvezetésünk megtérül Önnek és leveszi a válláról a felelősséget, és a műszaki nehézségeket.