Main page - Swedsteel
  • 0 slide – epulet
  • 2 Slide_5 EN
    Owing to the high quality, high strength steel base material with long-lasting hot-dip galvanised base coating and coloured, protective upper coating it performs great under every weather conditions.

Main page

Lakossági Termékek

Modern korcolt síklemez, klasszikus cserepeslemez, ereszcsatorna

A Swedsteel Svédacél lakossági termékei ötvözik az ipari termékek tartósságát és ellenállóságát a lakosság esztétikai igényeivel. Tetőinket és ereszcsatorna rendszerünket ugyanazon szigorú minőségi sztenderdek mentén gyártjuk, mint közületi termékeinket – ez biztosítja az egyedülálló megbízhatóság legalább fél évszázados élettartamra, melyre 20-30 év teljes körű garanciát is vállalunk. Lemeztetőink kivitelezése egyszerű, gyors és gazdaságos. Kiemelten ajánljuk tetőfelújításhoz, hiszen bármely tetőszerkezetre felépíthető, palatetőre akár bontás nélkül is.

Ismerje meg kiemelkedő szín és formaválasztékunkat, melyek bármely építészeti elképzeléshez megoldást nyújtanak.

Ipari Termékek

Új csarnokot, bővítést vagy felújítást tervez? Itt a legjobb alkalom, hogy belevágjon!

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT MOST, ÉS TELJES KÖRŰ INGYENES MŰSZAKI TANÁCSADÁSSAL SEGÍTÜNK!

Csarnokaink kimagasló hatékonysággal szolgálják ki a vállalkozására egyedileg megtervezett funkciókat, így a tartós és megbízható működés mellett költségmegtakarítást és jobb munkakörnyezetet garantálnak. A kiváló svédacél alapanyagból a legmodernebb gyártási technológiával készülő Swedsteel csarnokok évtizedekre megoldják gyártási, termelési vagy logisztikai problémáit.

25 év tapasztalata áll mögöttünk, éljen ingyenes műszaki támogatásunkkal!

Referenciák

Referenciák

Felkeltettük az érdeklődését?

Írjon nekünk

Tudástár

Tervező vagy kivitelező? Segítjük munkáját!

A Swedsteel-Metecno Szakmai Mérnöki Oldala szakmai szemmel mutatja be és gyűjti, dokumentálja mindazon mérnöki és kivitelezési információkat, amelyek ügyfelei, partnerei és tervezői, szakmai munkatársai munkáját támogatják. A gyártó adott termékeinek és komplett rendszereinek, csarnokainak tervezéséhez, kivitelezéséhez nyújt segédanyagokat, tervezési-szerelési útmutatókat, csomópontokat illetve minden egyéb szükséges szakmai és műszaki dokumentációt és adatszolgáltatást.
Portálunkon online kérdést intézhet munkatársainkhoz!

Tekintse meg katalógusainkat

Nézze meg videóinkat

Szendvicspaneleink

Trapézlemezeink

Legfrissebb híreink