Energiatakarékosság, kiszámítható tervezhetőség a sokoldalú Szendvicspanelek által

A Szendvicspanel nemcsak a hő áramlásának áll útjába, hanem gondoskodik a víz-, a lég- és párazárásról is az acélfelületnek köszönhetően

Hogyan lettek ők a könnyűszerkezetes csarnoktechnológia nyertesei? – Acélos sikertörténetek Ganzair, Faktum…

Egyre több cégnél gondolják úgy, hogy modern könnyűszerkezetes acélcsarnokokkal egy komoly üzleti lépést tesznek előre.

Miben rejlik az acél igazi ereje? Amikor a lehetetlennek tűnő feladatok is megoldhatók

Az acél termékek tudatos felhasználása olyan lehetőségeket von maga után, amellyel az egyedi igények, látszólag lehetetlennek tűnő feladatok is megoldhatók. Cikkünkben olyan példákat veszünk sorra, ahol az acélszerkezetek minőségi ugrást jelentettek az adott projekt minden szereplője számára.

Óvatosabbak az építőipari megrendelők, és megbízható, sokoldalú partnereket keresnek

A felmérés egy speciális szegmensről, az acél könnyűszerkezetes piacról szól, de az építőipar egészére vonatkozó beszédes és tanulságos megállapításokkal szolgál.

A kiváló acélcsarnok gazdaságos építésének titkai

Az iparban, a mezőgazdaságban és a logisztikában az acélcsarnokoknak egyre kevésbé van versenyképes alternatívája. Tisztán látható, hogy a gazdaságos, minőségi megvalósításhoz elengedhetetlen a profi együttműködés az iparág értékes szereplőivel. Hogy miért és miként?

Több, mint 18 méter hosszú egyedi Swedsteel szelemenek az ózdi acélgyártó új csarnokában

Telephelybővítés, csarnoképítés – speciális méretek, egyedi technológiai igény, 14,4 – 18, 5 m hosszú Z350 szelemenrendszer.
Főtartó keretállások 12m-nél is nagyobb távolságban, az általános 6m-eshez csarnok gyakorlathoz képest

Egységben az erő: új könnyűszerkezetes csarnokkal bővült a HK-CERAM

Az új acélvázas modern csarnokkal fejlesztette cégét a szentesi gyár, aki tetőcserép-gyárak automatizált gépsoraihoz kerámia égetőformákat gyárt és értékesít évente 3000 tonna mennyiségben. A legutóbbi, ötödik szakaszban ismét acélból építtettek csarnokot és irodaházat.

Új KITE könnyűszerkezetes csarnok a Swedsteel-lel!

Büszkén mutatjuk be az ország egyik legnagyobb és legismertebb mezőgazdasági nagyvállalata, a KITE Zrt. számára épült legújabb referencia csarnokunkat!
A könnyűszerkezetes építészet példaértékű KITE agrár csarnokai az ország több pontján is hirdetik a Swedsteel termékeit és a Swedsteel szakkivitelezőnk, az N-Ferrum Kft. kiváló munkáját!

Bababútor-gyár Swedsteel csarnokban

Közel múltban épült csarnokai mellett, egy újabb gyártó egység építést kezdtük meg közösen kiváló kivitelező partnerünkkel, a Gordiusz Kft-vel.

Az előző ütemben 1150 m2-rel bővítették gyártókapacitásukat és ehhez egy 150m2-es felületkezelő csarnokot is megvalósítottak, amely ma a mindennapi életünk fontos színtere.

„A csarnoképítésben a Swedsteel-lel elmehetünk az (acél)falig”

A Generál Statika Bt. alapítója és vezetője, Kovács László statikus. A közel negyedszázada acélcsarnokokat tervező építőmérnök segítségével próbáljuk feltárni a jó csarnok építésének titkait, fogásait.