Swedsteel cserepeslemez, csatorna akció – 2 Hónap/2 szín

2019. OKTÓBER 15-TŐL DECEMBER 15-IG

2 HÓNAP/2 SZÍN AKCIÓ

Ha építkezik, felújít kövesse nyomon a 2 hónap/2 szín akció részleteit, amelynek keretében az aktuális színekben a komplett tetőjét – cserepeslemez + ereszcsatorna + csavarok és síklemez – kedvezményesen tudja megvásárolni!

Swedsteel cserepeslemezes tetők és ereszcsatorna + kiegészítők az őszi, tél előtti időkben még akciós áron, hogy Ön a biztonság és a jó tető mellett dönthessen velünk!
Az akcióval azokat az építkezőket, tetőfelújításokat támogatjuk, akik még most a nagy téli hideg előtt a tervezett vagy szükségessé vált új tető vagy eresz házépítési, házfelújítási munkáit szeretnék megvalósítani.

AKCIÓS termékek, színek 20%-os kedvezménnyel:

  • Cserepeslemez téglavörös és grafitszürkeszínekben;
  • Kiegészítők: síklemez a szegélyekhez és csavaroktéglavörös és grafitszürke színekben
  • Ereszcsatorna 2+1 szín:sötétszürke, téglavörös + rézvörös színekben

Hasznos tipp!

Ha acél cserepeslemezt, csatornát választ az alábbi szempontokat nézze meg:

  • anyagvastagság: élettartam
  • acélmag szilárdsága: tartósság
  • cinkréteg: korrózióállóság
  • színbevonat: színtartás
  • garancia: biztonság

A Swedsteel tetők a hazai időjárási viszontagságokra tervezett, 0,5 mm anyagvastagságú, 275g/m2 cinkréteggel ellátott, 25micron PE színbevonattal rendelkező alapanyagból készülnek hazai gyártással. Egyedi dupla vízküszöbbel van ellátva, ami a tökéletes, vízbiztos illesztést valósítja meg, ezáltal a beázásmentességet garantálja. Egy tető hosszú távú beruházás az életünk során 1 maximum két alkalommal történik, ezért a tető esztétikáján túl a tetőanyag minősége az egyik legfontosabb javasolt döntési kritérium a kiválasztásnál! A fenti lista segít az árak és kínálat könnyebb összehasonlításában.

Olvasson többet a Swedsteel tetőkről és nézze meg a tetők hogyan készülnek!

Kalkuláljon velünk!

Ha ön egy 100 m2-es ház tetőjét szeretné swedsteel cserepeslemezzel felújítani vagy a tetőt most építi, akkor 2hónap/2 szín akciós színeivel most ennyiért tudja megvenni!

cserepeslemezes tető, ház rajz

Nyeregtetős ház 150 m2
Tetőfedő anyagára: 440 e Ft +Áfa
Komplett ereszcsatorna rendszer ára: 104 e Ft+Áfa

Sátortetős ház 130 m2
Tetőfedő anyagára: 460 e Ft +Áfa
Komplett ereszcsatorna rendszer ára: 170 e Ft+Áfa

FONTOS! A fenti tetőanyag árak tájékoztató jellegűek Swedsteel kereskedők áraival kalkuláltuk nagyságrendi tájékoztató ár céljából. Pontos komplett tetőajánlatot a felmérést követően pontos anyagkonszignáció alapján fogja látni, amikor már a tetőkiegészítők mint tetőfólia, tömítők, szellőzők, kéményszegélyek, hóvágók is szerepelnek benne.