Cabero Kft., ipari gyártócsarnok irodákkal

Új üzemcsarnok 300 m2-es alapterületen ipari hőcserélő-gyártási és 600 m2-n irodai funkciókkal

Helyszín: Baranya megye, zöldmezős beruházás

Méret: 3 600 m2

  • Egyedi gyártású EURO-profilos acélszerkezet
  • Swedsteel Z/C-szelvényű tűzihorganyzott szelemen-rendszere: másodlagos tartószerkezet
  • Tetőn és a falon is Swedsteel szendvicspanelek
  • Swedsteel kiegészítők: szegélyek, párkányok, csavarok

A zöldmezős generálkivitelezés kompletten földmunkákkal, betonmunkánkkal, szerkezetgyártással és szereléssel, homlokzatburkolással, tetőhéjalással és belső gépészeti, villamossági munkákkal, sőt belsőépítészettel együtt készült el = hónapos rekord idő alatt a technológia és a kivitelező csapat kiváló munkájának köszönhetően. A teljes generálkivitelezést kiváló szakkivitelező partnerünk a Stabil Kft. végezte.
Az új gyártócsarnok biztonságát az egyedi gyártású EURO-profilos acélszerkezet, a Swedsteel Z/C-szelvényű tűzihorganyzott szelemen-rendszere, homlokzati- és tetőburkolati szendvicspaneljei és ezek kiegészítő rendszerei garantálják. A generálkivitelező szakemberek a német gyár 2. nagy csarnokát hívták már életre Dél-Magyarországon, nagyban hozzájárulva az ipari hőcserélőgyártásban Európában vezető szerepet betöltő Cabero cégcsoport fejlődéséhez.
🏭 A gyártócsarnok brandjét tükröző, elegáns, letisztult külső megjelenést a piros és fekete színű, 4900 m2 mennyiséget képviselő Swedsteel 120mm Glamet, 100mm Monowall, 100mm Hipertec szendvicspaneljei adják, a másodlagos tartószerkezeti alátámasztást mintegy 2500 fm Z200-as Swedsteel vékonyfalú acélgerenda biztosítja.
A jelenlegi gyártó beruházással a cég központosítani tudja a vállalat lemezmegmunkálási munkafolyamatait, a benne megvalósult technológia fejlesztéssel növelik a gyártási kapacitásukat és fejlesztették automatizálásokkal a gyártási folyamatukat.