Felhasználási területek - Swedsteel

Felhasználási területek

Ipar, gyártás

Az ipari csarnokok (gyártó- és üzemcsarnokok) az egyedi igények kiszolgálása mellett maximálisan a gyártási, termelési funkcióra, az épületben végzett technológiára vannak tervezve, optimalizált térkihasználást és költséghatékony működést biztosítva.
A gyártó ipari cégek mindennapi életét, a termelési tevékenységet a Swedsteel csarnoképületek maximálisan támogatják és tökéletesen kiszolgálva a beszállítói, csomagolási, szállítási, ill. egyéb résztevékenységeket is.

Raktár, logisztika

A kereskedelmi, raktári, logisztikai csarnokoknál különösen fontos a tervezési szabadság és rugalmasság.
A Swedsteel csarnokok helyet adhatnak magasraktáraknak, egy-, két- vagy többszintes raktárcsarnokoknak, valamint a nagy légterű, jellemzően nagy alapterületű logisztikai központoknak egyaránt. A raktári, logisztikai tevékenységek napi rutinja már tervezéskor jól leírható, továbbá a hely-, tér-, anyagmozgatási igények szintén pontosan tervezhetők, így a csarnok mérete minden paraméterében maximálisan testreszabottan készülhet el, előre látható költséggel, egyszerű és gyors megvalósítással.

Mezőgazdaság, agrárium

A Swedsteel mezőgazdasági és élelmiszeripari csarnokok széles palettája minden speciális ágazati igényt kielégít. Az agrár szektor épületeinél rendkívül fontos a terményeknek, állatoknak, gépeknek, a feldolgozási technológiáknak megfelelő tér és környezet biztosítása, továbbá számos szabályozási, minőségi és szakhatósági követelménynek való megfelelés. A funkció és előzőekben felsorolt szempontok mellett továbbá a különböző hő- és páratechnikai, szellőztetési, terhelési követelmények és a speciális igénybevételek mindazok, amelyre előre gondolva a megfelelő műszaki megoldást kínáljuk.

Sport, szolgáltatás és egyéb funkciók

A Swedsteel csarnokok széles méretskálájukkal, egyedi testre szabhatóságukkal, sokféle konstrukciójukkal akár kisebb sportlétesítmények, akár nagy fesztávolságú sportcsarnokok vagy autószalonok, bemutatótermek, üzletek és exkluzív fejépületek komplett megvalósítására egyaránt tökéletes megoldást nyújtanak.
A tervezhető mérettartomány, és a műszaki, szerkezeti variabilitás szempontjából a rendszer nagyfokú szabadsági fokkal rendelkezik, a pár száz m2-es alapterületű épülettől egészen a több ezer m2-es csarnokokig optimális műszaki megoldásokat kínál.