Swedsteel termékek a TEKLA programban

Az acélszerkezeti tervezők és szerkesztő kollégák körében méltán népszerű 3D konstrukciós tervező programban, a Tekla Structures BIM szoftverben immár elérhetők a Swedsteel termékek is! A Swedsteel-Metecno Kft. és a Construsoft Kft. együttműködésének köszönhetően a Tekla Structures tartalmazza a Swedsteel tartószerkezeti Z-, C-, CI-, U-profilokat és burkolati trapézlemezeket, továbbá a Swedsteel-Metecno típusú szendvicspaneleket is.

A Tekla szoftverbe fejlesztett Swedsteel csomag tartalmazza az összes termék 3D modelljét, a pontos anyagjellemzőket, standard kapcsolati definiálási opciókat (pl. főtartó-szelemen kapcsolata), gyártói specifikus egyéni lekérdezési, szűrési és listázási lehetőséget, és a gyártmányrajzok testreszabott előállításának támogatását (pl. gyárilag lyukasztott szelemenek).
A felhasználók számára a TEKLA globális weboldalán (www.tekla.com) vagy a hazai forgalmazó és fejlesztő cég, a Construsoft Kft. honlapján (www.construsoft.com) érhető el a Swedsteel fejlesztést is tartalmazó telepíthető csomag. Bármilyen észrevételt, javaslatot közvetlenül is szívesen fogadunk a felhasználó tervezőktől, és igyekszünk a következő fejlesztési ütemben figyelembe venni ezeket.

Olvasson részletesen a Swedsteel csomag tartalmáról itt >>