Rólunk - Swedsteel

Rólunk

A Swedsteel-Metecno Kft. acélipari termékek, csarnokrendszerek gyártója és forgalmazója. Komplett csarnokok, hidegen hengerelt váztartók, tető- és falburkolatok (szendvicspanelek, trapézlemezek) a vállalat fő profilja.
A piac egyik legmodernebb gyártástechnológiájával dolgozik és szakemberei több mint 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, ennek köszönhetően a cégnek jelentős szerepe van a könnyűszerkezetes csarnoktechnológia hazai képviseletében. A Swedsteel társcége a szendvicspaneleket gyártó Metecno csoport.
A cégcsoport hitvallása szerint a prémium minőség, a hozzáadott magas mérnöki szolgáltatás és a korrekt partnerség azok az értékek, amelyek a partnerek, a vállalat és a csarnokberuházások hosszú távú növekedését biztosítják

Swedsteel két üzletága:

  • Acéltermékek gyártása – gyártó beszállító
  • Acélvázas csarnokok építése szakkivitelezőkkel

Két üzletága szorosan egymásra épül, alapja mindkettőnek a saját minőségi gyártás és a széleskörű mérnöki szolgáltatások.

 

Acéltermékek gyártása – gyártó beszállító

Biatorbágyi telephelyünkön előállított acélipari termékek, csarnokrendszerek komponensek (ZC szelemenek, Szendvicspanelek, Trapézlemezek, Kiegészítő rendszerek) és komplett csarnokrendszerek ellenőrzött, minőségi acél alapanyagból készülnek. 

A könnyűszerkezetes építési technológiával készülő épületek, csarnokok felépítményének fő alkotóelemeit, komponenseit modern automatizált gyártástechnológiával állítjuk elő.

Beszállítóként célunk, hogy acélvázgyártó és -összeszerelő, valamint generálkivitelező partnereink részére minél teljeskörűbb termékkínálatot nyújtsunk (minden, ami a vázat acélból felöltözteti) magas szintű műszaki, mérnöki támogatással, szolgáltatásokkal.

Valljuk, hogy a sikeres projektek és partnerségek mögött sikeres szakmai csapatmunka áll, ezért a kivitelező partnereinkkel ennek megteremtésére törekszünk már az ajánlatok első lépéseinél műszaki áttekintéssel, tervezői, beruházói kooperációs egyeztetési lehetőségekkel, műszaki kalkulációkkal, elemzésekkel.

Acélvázas csarnoképítés szakkivitelezőkkel

A könnyűszerkezetes építési technológiával készülő épületek, csarnokok felépítményének fő alkotóelemeit, komponenseit saját gyártású termékekkel, szaktervezői és szakkivitelező partnerekkel, műszaki támogatással, projektvezetéssel kompletten, egy kézből kínáljuk.

Igazi nagy előnyünk, hogy csarnokaink mind egyediek, testreszabottak. Mindig az ügyfélnek, az épületében tervezett funkciónak való maximális megfelelés a legfontosabb célunk, és hogy ezt műszakilag optimalizált és gazdaságos megoldással valósítsuk meg. A könnyűszerkezetes acél csarnokok piacán sikeresen ötvözzük a hagyományokat a modern technológiával.

ACÉLVÁZAS CSARNOKÉPÍTÉS SAJÁT, HAZAI GYÁRTÁSÚ ANYAGOKKAL:

  • VÁZÁLLÍTÁS
  • BURKOLATÉPÍTÉS (trapézlemezek, szendvicspanelek)
  • SZEGÉLYEZÉS, UTÓMUNKÁK
  • MŰSZAKI TÁMOGATÁS az ajánlattól a kész csarnokig
  • SZAKKIVITELEZÉS, SZAKTERVEZÉS PARTNEREKKEL

A csarnoképítőknek, beruházóknak komplett megvalósítást nyújtunk saját gyártású termékekkel, logisztikával és műszaki projektvezetéssel kompletten Swedsteel szakkivitelező, szaktervező partnereinkkel közösen.

Swedsteel garancia

A Swedsteel neve garancia a hosszú élettartamra és a tartós, esztétikus és igényes termékelőállításra. Büszkén mondhatjuk, hogy a megalapítás óta meghatározó szerepet töltünk be a hazai csarnoképületek megvalósításában komplett csarnokként és komponens (Z-C gerendák, burkolatok) beszállítóként.
A vállalat managementjének életfilozófiája, olyan értékteremtés az építőiparban, amely a cég személyiségét, megbízhatóságát tükrözi, azáltal, hogy az általuk gyártott termékekkel megvalósított épületek mind a tulajdonosainak, dolgozóinak mind az ügyfeleinek, látogatóinak a biztonságát hosszú évtizedekre garantálja.

 

Swedsteel cégbemutató kisfilm