Szolgáltatások: ipari gyártás, szaktanácsadás - Swedsteel Lemeztető

Szolgáltatások

services

Cégünk kiemelt figyelmet fordít ügyfelei és partnerei minél teljesebb és széleskörűbb támogatására. Emiatt komplett szolgáltatási csomagot kínál termékeihez és rendszereihez, amely kiterjed a szakmai segédletek és műszaki háttértámogatások mellett mind a szállítmányozási, logisztikai kérdésekre, mind a kivitelezéssel kapcsolatos segítségnyújtásra.

Szolgáltatások listája

Árajánlat

Előzetes, tájékoztató árajánlat

Szeretne építtetni egy csarnokot? Vannak konkrét elképzelései a méretet, funkciót, megjelenést illetően, de nem tudja, hogyan induljon el? Küldje el hozzánk az adatokat, vázlatrajzokat, vagy töltse ki az ajánlatkérő sablonunkat, amelyet követően műszaki kollegánk felveszi Önnel a kapcsolatot és az Ön elképzeléseinek megfelelően készíti el az előzetes árajánlatot.

Fontos!

Az előzetes árajánlat a mindenkori műszaki tartalomnak megfelelően tájékoztató jellegű. Amennyire becsült vagy pontos a hatósági követelmények és a csarnok műszaki meghatározása, annyira lehet becsült vagy pontos az árajánlat is. A megvalósítás első lépése mindenképpen egy tervező megbízása, aki elkészíti az adott épületre vonatkozó követelmények ismeretében az építési engedélyezési terveket, amely alapján lehet véglegesíteni az árajánlatot.

Szívesen segítünk megfelelő szakmai tapasztalattal és referenciákkal rendelkező tervező irodák kiajánlásával!

Pontos, részletezett árajánlat

Amennyiben már rendelkezik pontos (legalább építési engedélyezési szintű) tervekkel, műszaki dokumentációval, költségvetési kiírással vagy pontos konszignációval és konkrét termékekre szeretne árajánlatot kérni, küldje el hozzánk bátran árajánlatkérését!

Amennyiben lehetséges, megvizsgáljuk alternatív, műszakilag megfelelő, de gazdaságosabb megoldás, szerkezet ill. termék beépítésének lehetőségét is, és arra is kidolgozzuk az árajánlatot.

Célunk, hogy Ön a legmegfelelőbb, legoptimálisabb ár-érték arányú, testreszabott terméket, rendszert kapja!

Műszaki szaktanácsadás

Az első kipattant ötlettől a kulcsrakész átadásig bármikor szüksége van szakmai segítségre, műszaki információra – a Swedsteel Kft. munkatársai állnak az Ön rendelkezésére!

Telefonon munkaidőben vagy központi e-mail-en keresztül bármikor várjuk szíves megkeresését!

Igény esetén lehetőséget kínálunk helyszíni konzultációra, személyes egyeztetésre is, az építkezés leendő vagy már folyó helyszínén, vagy az Ön székhelyén, irodájában is. Keresse kollégánkat a honlapon megadott kapcsolatok, elérhetőségek valamelyikén!

Tervezői kapcsolatok, tervező ajánlás

Csarnok vagy bármilyen épület építése, felújítása esetén is kiemelten fontos, hogy a megfelelő szakemberekkel dolgozzunk együtt. Tájékoztató jelleggel lehetséges előzetes árajánlatokat kérni, becsült költségvetéseket készíteni, de első hivatalos lépésként mindenképpen egy jogosultsággal rendelkező tervezővel kell felvenni a kapcsolatot, aki ismerve a jogszabályi és szakmai követelményeket, pontos számításokkal, kalkulációval készíti el az egyedi igényeknek megfelelő szintű terveket (vázlatterv, építési engedélyezési terv, tenderterv, kiviteli terv). Sok esetben nincs arra időnk, se energiánk, hogy egy folyamat minden szereplőjével saját magunk tartsuk a kapcsolatot, ilyen esetekben generáltervező illetve lebonyolító irodákkal célszerű együttműködni.

Széleskörű tervezői kapcsolatainknak köszönhetően szívesen levesszük a terhet az Ön válláról és az igényeinek leginkább megfelelő tervezőt ajánljuk ki Önnek.

Kivitelező ajánlás

Azt nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a megfelelő szakmai kompetenciával rendelkező kivitelező, szerelő cég kiválasztása. Hiába állnak rendelkezésre a legtökéletesebb és legrészletesebben kidolgozott tervek, hiába vannak a legjobb minőségű építési termékek az építési helyszínen, ha nem megfelelő kezekbe kerül a kivitelezés.

Ebben kívánunk segíteni Önnek azzal, hogy ha nincsen megbízható kapcsolata, akkor szívesen javasolunk olyan kivitelező cégeket, szerelő vállalkozásokat, amelyeknek garantáltan megvan a szükséges szakmai tapasztalatuk, a kellő számú és minőségű referenciamunkájuk, a megfelelő felszereltségük és képesítésük, jogosultságuk a konkrét projekt megvalósításához.

Tudjon meg többet a Swedsteel kiemelkedően fejlett gyártástechnológiájáról!

Gyártástechnológia