Swedsteel acélipari termékek és csarnokrendszerek

Termékek

Swedsteel termékek

Alapanyag:
Termékeink minőségi acél alapanyagból készülnek egyedileg, testreszabottan egy-egy épülethez, projekthez, garantálva a hosszú élettartamot és az optimalizált műszaki megoldást, gazdaságosságot.

Mérnöki támogatás:
A termékeinkhez mérnöki, statikai kalkulációkkal, tervek áttekintésével és műszaki ajánlásokkal nyújtunk a partnereinknek, vevőink segítséget. Valljuk, hogy a közös műszaki célok és megoldások megismerése és a lehetőségek egyeztetése mindig sikeresebbé teszik a kivitelezést, megvalósítást. 


Swedsteel-Metecno (Swedsteel) Kft.

Cégünk, a Swedsteel-Metecno Kft. (Swedsteel) acélipari termékek, csarnokrendszerek komponensek (ZC szelemenek, Szendvicspanelek, Trapézlemezek, Kiegészítő rendszerek) és komplett csarnokrendszerek gyártója és forgalmazója.

A könnyűszerkezetes építési technológiával készülő épületek, csarnokok felépítményének fő alkotóelemeit, komponenseit modern automatizált hazai, biatorbágyi gyárunkban állítjuk elő.
Az acélvázas könnyűszerkezetes csarnokainkat saját gyártású termékekkel, szaktervezői és szakkivitelező partnerekkel, műszaki támogatással, projektvezetéssel kompletten, egy kézből kínáljuk.

Szakembereink több mint 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, ennek köszönhető cégünk jelentős szerepe a könnyűszerkezetes csarnoktechnológia hazai képviseletében.

A szendvicspanelgyártó Metecno csoport a társcégünk, a Metecno panelek régiós szakmai képviseleteként a világ egyik első és világszinten az egyik legnagyobb panelgyártójának termékeit és szaktudását biztosítjuk a hazai és a régiós piac számára. 

Alapértékei a komplett kiszolgálás, a minőség, a magasszintű mérnöki szolgáltatás, a korrekt partnerség. a vevői elégedettség növelése.