Lemeztető gyártás, korcolt lemezfedés - Swedsteel-Metecno

Korcolt lemeztető

Swedsteel lemeztető

SCL25, SCL38 előkorcolt tetőprofil

Felhasználási terület

A mai legmodernebb síklemezes acél tetőfedés a legfejlettebb hazai technológiának és a több évszázados bádogos szakmai tapasztalatok ötvözetének köszönhetően. A hagyományos, helyszíni bádogos síklemezes tetőfedést meggyorsítja a tetőprofil méretre gyártása és előkorcolása – illesztési kialakítása – amely már a gyárban automatizált gépsorral megtörténik. Elsősorban az egyszerűbb tetőfelületek esztétikus és gazdaságos kialakítására alkalmazható kiválóan, például minimalista épületek, családiházak, elegáns irodák, középületek tetőfedése, de akár homlokzat­burkolatként is érdemes tervezni vele. A széles színválaszték, a kétféle korcmagasság és a kétféle megjelenés (standard síkfelületű és dupla merevítőbordával ellátott, „designos”) lehetővé teszi az épület stílusához legjobban igazodó építészeti látványt.

Műszaki adatok

Alapanyag Horganyréteg Vastagság
S250 Z275 0,5 / 0,6 mm

•	Korcolt lemez tetőfedés
scl25d-kereszt

Terméktípus Profilmagasság Fedőszélesség Gyártási hossz
SCL25 25 mm 503 mm 750 – 8000 mm
SCL25-D 25 mm 500 mm 750 – 8000 mm
SCL38 38 mm 480 mm 750 – 8000 mm
SCL38-D 38 mm 477 mm 750 – 8000 mm

Színválaszték

Széles bevonati rendszer és színválaszték, több mint 20 féle árnyalat.
lemeztető színek és árak
0,6 mm lemezvastagságban elérhető színek: RAL 6003, RAL 9006, RAL 9010.

SLX/PLX Síklemez helyszíni korcoláshoz

Felhasználási terület

A hagyományos, helyszíni mesteri bádogosmunkával készített fémlemezfedések a kiváló vízzárásuknak, a letisztult, elegáns, vonalas megjelenésüknek, valamint a belőlük kialakítható változatos tetőformáknak köszönhetően évszázadok óta nagy népszerűségnek örvendenek. A Swedsteel-Metecno által kínált színbevonatos tűzihorganyzott acéllemezek tökéletes alapanyagot biztosítanak a korcolt tetőfedések kivitelezésére, egyesítve a hagyományos bádogos szakma kívánalmainak való megfelelőséget a legmodernebb gyártási technológiákkal, így kínálva a piacon tradícionális, művészi tetőfedést elsőosztályú, modern köntösben.
Az SLX síklemez a kontinentális éghajlati viszonyokhoz kifejlesztett, optimált alakíthatósággal és korrózióvédelemmel rendelkezik, míg a PLX svédacél alapanyag a legzordabb skandináv időjárási körülmények között is bizonyított, hosszú élettartamot garantál.

Műszaki adatok

  Anyagvastagság Tekercsszélesség Lemezhossz
Bontatlan tekercs Bontott tekercs
SLX 0,6 mm 610 mm 79 fm 3-24 fm
PLX 670 mm

Színválaszték

slx-plx-szinek