Szegélyek - Swedsteel

Szegélyek

A könnyűszerkezetes, szerelt jellegű tető- és falburkolatok esetén kiemelt jelentősége van a csatlakozó élek, kontúrok (eresz, gerinc, orom, falsarok, lábazat, vápa stb.), az áttörések (kibúvók, ablakok, ajtók, kapuk) esztétikus és műszakilag kifogástalan lezárásának. Ezt biztosítják a különböző méretben és színben gyártott élhajlított szegélylemezek.

Az esztétikai szempontokat elsősorban a szín adja, amelyet a homlokzati burkolati anyagokkal kell összhangba hozni, lehet azonos színnel eltüntetni, vagy egy teljesen másik színnel éppen kiemelni az éleket a felületi színekhez képest. Alapanyagában (lemezvastagság, tűzihorganyzás, színbevonat) a külső burkolatokhoz igazított szegélylemezek megfelelő mechanikai védelmet, légzárást, tartósságot nyújtanak nemcsak a csarnokburkolat, hanem az egész épület számára.

ODSZ
Swedsteel ODSZ
OLSZ
Swedsteel OLSZ
KSL
Swedsteel KSL
BSL
Swedsteel BSL
SKP
Swedsteel SKP
VPSZ
Swedsteel VPSZ
GLSZ
Swedsteel GLSZ
ERSZ
Swedsteel ERSZ

Swedsteel típusszegélyek

Szegélyek esetében mindenképpen érdemes az épületen felmérni és listázni az igényeket. A felmérést követően a kivitelezővel beméretezett rajzok alapján gyártjuk az adott színben és anyagvastagsággal a szegélyeket. A felmérésben, a kivitelezővel való egyeztetésben természetesen műszaki támogatást nyújtunk, kollégákkal állunk rendelkezésre.