Tervezőknek, kivitelezőknek - Swedsteel

Tervezőknek, kivitelezőknek

Tudástár

A Swedsteel-Metecno Szakmai Mérnöki, Kivitelező weboldala szakmai szemmel mutatja be és gyűjti, dokumentálja mindazon mérnöki és kivitelezési információkat, amelyek a tervezők és a kivitelezők munkáját nagyban támogatják.

Az oldal termékcsoportonként tematizálva tartalmazza a Swedsteel termékek, rendszerek, csarnokok tervezéséhez, kivitelezéséhez a legfontosabb műszaki anyagokat, dokumentumokat, továbbá egyedi kalkulátorokkal, csomópontokkal, méretezési táblázatokkal nyújt azonnali segítséget.

Iparági szoftverek

Széleskörű mérnöki szolgáltatásaink fontos építőeleme az iparági szoftverekben, termékíró rendszerekben való elérhetőség. 
Mind a költségvetések tervezéséhez, mind az építészeti és statikai tervezésekhez több közkedvelt offline és online alkalmazásban megtalálja a Swedsteel termékeket. 

A mérnöki támogatásaink köré folyamatosan bővül, ezért érdemes mérnök kollégákat megkeresnie, ha van egyedi kérdése. 

Dokumentumtár

Swedsteel katalógus, offline anyagok pdf-es letölthető formában. 

Ha szüksége lenne, bármelyik nyomtatott katalógusunkra vagy szeretne egy komplett Swedsteel nyomtatott dossziét, hívja kollégáinkat és szívesen eljutattjuk Önnek!

Hírlevél

Tervezői, kivitelezői szakmai időszakos (évi 3-5 alkalom)

Ha szívesen venné szakmai tervezői, kivitelezői híreinket, projekt bemutató és alkalmazástechnikai újdonságainkat, iratkozzon fel hírlevelünkre!