Prémium tetőlemez, tetőfedő lemez - Swedsteel Svédacél Tetők

Swedsteel svédacél tetők – Egy fedél alatt a minőséggel!

Építse velük az otthonát!

A Swedsteel a tető- és falburkolati piac új hazai gyártója, akinek mérnökei és tulajdonosai több évtizede a hazai építőipari piac meghatározó szakemberei.

Tetői a legújabb és legfejlettebb technológiával, magas minőségben, költséghatékonyan hazai gyárában Biatorbágyon készülnek. 

Klasszikus cseréptetős és modern síklemezes tetőket kínál nagy precizitással komplett tetőrendszerként építkező és felújító vevőinek, ügyfeleinek.

tetőlemez

Klasszikus elegáns cserepeslemez tetők

swedsteel tetőfedő lemez

Modern, minimalista, exkluzív síklemezes tetők

Miért válasszak a házamra lemeztetőt?

Az acéltetők építőipari és műszaki tulajdonságai messzemenően jobbak bármely hagyományos tetőfedési megoldásnál. Nem véletlenül alkalmazzák azokon a területeken (ipari csarnokok, kereskedelmi épületek, stb.), ahol magas az elvárás a megbízhatóság és tartósság terén. Az sem véletlen, hogy lakossági alkalmazása is rendkívül elterjedt az északi országokban, ahol ugyancsak hagyománya van a hosszú távra való építésnek, emellett pedig az időjárási körülmények is megkívánják a korszerűbb technológiát.

A megfelelő minőségű alapanyagból és megfelelő gyártási eljárással készült acél tető – mint a Swedsteel tetők – rendkívül hosszú élettartamot és 100%-os megbízhatóságot kínálnak az időjárással szemben. Emellett kedvező fizikai tulajdonságai révén a kivitelezés könnyebb, gyorsabb, mely alacsonyabb költségeket és végső soron kedvezőbb árat eredményez.

Bár az acéltetőknek csak előnyei vannak, elterjedésüket lassította a hagyományokhoz való ragaszkodás: kedvelt a jól megszokott cseréptető és kevésbé ismerjük az alternatív megoldásokat, a Swedsteel klasszikus cserepeslemezes tetői és modern exkluzív házakhoz és épületekhez kínált síklemezes tetői olyan széleskörű építészeti kínálatot nyújtanak, amely páratlan megjelenésében és esztétikájában.

Miért válasszam a Swedsteel svédacél tetőit?

A Swedsteel a lemeztetőire 20-30 év garanciát vállal. A kiemelkedő garanciavállalás hátterében a prémium minőség áll: a Swedsteel egyedülálló svédacél alapanyagból, élenjáró gyártástechnológiával állítja elő rendszerszintű tervezésű termékeit.

A Swedsteel prémium minőség pillérei

lemez tetőfedés prémium termékekkel

Kiváló minőségű alapanyag

 • A termék anyagvastagsága határozza meg a termék hosszú távú funkcionalitását. Minimum 0,5 mm ezt a tetőfedője, bádogosa könnyen tudja ellenőrizni
 • Az acélmag vastagsága a termék élettartamáért felelős. A hosszú élettartamhoz minimum S250, de inkább S280 vagy S350 vastagság szükséges.
 • Az acélon lévő cinkréteg a korrózió elleni védelmet biztosítja. A Swedsteel által alkalmazott Z275 a hazai piacon a legjobb minőség, ha ez vékonyabb, akkor a tető hamarabb rozsdásodhat vagy sérülhet.
 • A színbevonat extra védelmet nyújt miközben az esztétikus megjelenést is meghatározza. Ennek a típusa és a vastagsága is fontos: minimum 25-35 ym.
tetőlemez gyártás

Korszerű gyártástechnológia

 • Modern, automatizált gyártósorokon precízen beállított hengersorokon gyártott tetők, legyen szó akár cserepeslemezes, akár előkorcolt síklemezes tetőről.
 • Gyártási folyamatok ellenőrzése: gyártott termékek méretpontosságának, toleranciájának ellenőrzése a gyártási folyamat több lépésében.
 • Kiemelt figyelemmel megtervezett hosszirányú kapcsolatok, (cserepeslemeznél pl. dupla vízküszöbös kialakítás) – így garantált a vízzárási biztonság
 • Teljesen automata gépi csomagolás, amely megvédi a terméket a tárolási és szállítási folyamatok alatt.
Swedsteel tetőlemez

Plusz gyártói szolgáltatások

 • Rendszerként használható termékek: a tetőhöz tartozó kiegészítő elemek, melyek egy komplett tetőhöz szükségesek – fóliák, csavarok, szigetelés, tetőbiztonság, szellőzők, stb. – rendszert alkotnak.
 • Az ajánlatkészítés épültre szabottan, mérnöki támogatással készül, mely nagyobb pontosságot biztosít.
 • Gyors hazai gyártás, mely a megrendeléstől a szállításig rövid határidőt jelent.
 • 20-30 év garancia tetőtípustól függően.
 • Kivitelezői és tervezői ajánlások: olyan szakemberek, akikre nyugodt szívvel bízhatjuk magunkat és értékes tulajdonainkat.
 

A fejlettebb technológia előnyei

Az új technológia az elmúlt 20 év hazai tetőgyártói és piaci tapasztalatait felhasználva egy jobb mérnöki kialakítást, precízebb gyártást és formát garantál. A termékeken található egyedi dupla küszöbös vizzor sokkal jobb vízzárást tesz lehetővé maximálva a tető időjárás elleni megbízhatóságát. A fejlettebb technológiának köszönhető a költséghatékonyabb gyártás is, mely által a termékek árai is kedvezőbbek.

Swedsteel tetők kedvező áron, INGYENES testreszabott ajánlattal! Kattintson!
Swedsteel cserepeslemezes tető
 
shutterstock_157024199DSCN0547tilesheet24_8004like

 

Ha szép klasszikus tetőre vágyik és beleszeretet az acél nyújtotta biztonságba és előnyökbe, meggyőzte a tető szép formája és esztétikája, válassza a Swedsteel cserepeslemezeket! Hiszen a Swedsteel cserepeslemezes tető a hazai legismertebb cserépmintázatot nyújtja, megjelenése tökéletesen illeszkedik a hazai nyeregtetős és sátortetős épületekhez, de régi parasztházak és nagyobb középületek ill. ipari kisebb létesítmények tetőzetének is kiváló. Hatalmas előnye kis önsúlya, gyors kivitelezése és rendkívüli tartóssága. A kis önsúlya miatt nem szükséges az alátámasztó tetőrendszert túlméretezni, illetve korábbi tetőkre is megbontás nélkül alkalmazható. Mivel nagy táblás kivitelben készül, a kivitelezése nagyon gyors és a mérete éppen az Ön tetőjének méretére van tervezve, így nincs hulladék, nincs felesleg. Minden ma jellemző extrém időjárási viszontagságnak remekül ellenáll, köszönhetően az alapanyagának legyen ez hó-, jég-, szél és egyéb viharos körülmények. A színbevonata pedig rendkívül UV ellenálló, így a színtartóssága is biztosított. Széles színskálában és változatos felületekkel rendelhető, érdeklődjön a gyártónál.

További részletek a cserepeslemezes tetőkről >>

Swedsteel síklemezes tető

iStock_000023334126_LargeDSCN0031_opt3db-Click

 

Ha elegáns, modern és igazán a mai kor szellemének építészeti stílusa vonzza, akkor az Ön tetője a Swedsteel síklemezes tető. Letisztult és elegáns geometriájú mintázatot ad köszönhetően a kialakításának, ugyanis a speciális vízzáró illesztések – úgynevezett korcok – párhuzamos vonalként szépítik a tetőt. A kétféle kivitelezési és gyártási módnak köszönhetően az alkalmazhatósága rendkívül széleskörű. Lehet bádogos mester által helyszínen készítve, ekkor bármilyen tetőfelület, akár íves is elkészíthető belőle számos kiugrással és áttöréssel, legyen ez tetőablak vagy tetőterasz. Lehet az új modern gyártási technológiának köszönhetően előre gyártott és a helyszínen csak egy gyors „klikk”-keléssel összeillesztendő. Ez gazdaságosabb és gyorsabb kivitelezést jelent, nyeregtetők és egységesebb tetőfelületek esetén ezt javasoljuk. A síklemezes tetők ma egyre népszerűbbek a minimál építészet térhódításának köszönhetően, és számos családi ház, társasház ezt a megjelenést választja magának. Ugyanakkor e posztmodern stílus mellett középületek, műemléképületek és önkormányzatok részére is nagyon kelendő – gondoljuk csak bele: több száz éve kastélyok és múzeumok, templomok fedésére éppen ilyen fémtetőfedéseket használtak, amelyek ma is megállják a helyüket. Az esztétikusságát és az időtállóságát, tartósságát mi sem igazolhatja jobban. Széles színválasztékban érhető el, mindenki megtalálja a saját ízlésének és házának a legmegfelelőbbet. Érdemes gondolkodni ebben a tetőformában akár homlokzati díszítő megjelenésként is. Az építészeti stílusnak csak a fantázia szabhat határt: lehet a tető akár lágy, fehér vagy karakteres, fekete, valamint több, mint 20 másik szín közül választhat.

További részletek a korcolt lemeztetőkről >>

Swedsteel ereszcsatorna
Noha az ereszcsatorna rendszer egy építkezésnek, de még egy felújításnak is elenyésző részét képviseli, pont emiatt sokszor nem is szentelünk kellő figyelmet a megfelelő, minőségi ereszcsatorna kiválasztására. Pedig az ereszcsatorna rendszer közvetlen és közvetett módon is rendkívül nagy szerephez jut az épület állagmegóvása esetén. A gyenge minőségű, vagy nem megfelelően tervezett, kivitelezett vízelvezetés esetén komoly problémát jelenthet a homlokzat nedvesedése, vagy a lábazat vizesedése. A Swedsteel kiváló tetői mellé azokhoz illő és velük azonos színű csatornát is kínál esztétikus megjelenéssel, komplett rendszerként. A csatornarendszer minden eleme kimagasló minőségű, kétoldali színbevonatos alapanyagból kerülnek gyártásra. Miért jó a kétoldali bevonat? A kétoldali bevonatnak elsősorban nem esztétikai szerepe van, hanem a csatornarendszer tartósságát hivatott fokozni. A Swedsteel a kétoldali bevonatos Caracol ereszcsatorna rendszerre 50 év garanciát vállal, amely alapvető biztosíték a minőségre. A Swedsteel Caracol ereszcsatorna rendszer minden épülethez és tetőzethez jól illeszkedik, széleskörű rendszer elemeinek köszönhetően jól tervezhető vele az épület esővíz-elvezetése. Formája és színei igazán tetszetősek, és aki igazi ékszer díszt szeretne otthonára, épületére érdemes ilyen színes, minőségi csatornában gondolkodnia.

További részletek a Caracol ereszcsatorna rendszerről >>

Swedsteel tetőfelújítás
Felújítás esetén szintén érdemes a svédacél tetőkben gondolkodni, mivel előnyös tulajdonságai optimálisan kamatoztathatóak. A hagyományos tetőfedésekhez képest, mint a beton- és agyag tetőcserép számottevően alacsonyabb az önsúlya (a 30-40 kg/m2 helyett mindössze 4-5 kg/m2). Ezáltal a meglévő tartószerkezetre a legtöbb esetben szerkezeti megerősítés nélkül felhelyezhető. Nagytáblás kialakításának köszönhetően rendkívül gyorsan és gazdaságosan szerelhető, minimális hulladék keletkezik. Palatetők esetén akár a régi fedésre is ráhelyezhető, így a pala elbontása többletköltséget sem jelent. A régi palafedések legtöbbje szennyező és veszélyes azbeszt-tartalmú, amelynek lebontása és elszállítása rendkívül költséges. Az új fedés alatt lévő, a külső környezeti hatásoktól védett régi pala anyag viszont nem rejt már magában egészségügyi kockázatot. A több, mint 20 féle színválasztéknak és a változatos profilválasztéknak köszönhetően kitűnően illeszthető bármilyen megjelenéshez, homlokzati színhez.
 

Swedsteel tetők kedvező áron, INGYENES testreszabott ajánlattal

Ha ajánlatot kér, INGYENES testreszabott ajánlatot készítünk házára!


  Az adatkezelési szabályzatot megismertem